POZVÁNKA NA TLAČOVÚ KONFERENCIU

Na toto ochorenie by už nemusela zomrieť žiadna žena!

KEDY A KDE? 10. septembra 2020 (štvrtok) o 10.00 hod. LINDNER HOTEL Galery - CENTRÁL, Metodova 4, Bratislava (všetky bezpečnostné opatrenia budú dodržané vrátane dezinfikácie miestnosti a odstupov)

Otvoríme spolu vážnu tému so špičkovým odborníkmi i onko pacientkami o 100 percentne preventabilnej RAKOVINE - JEDINEJ, O KTOREJ vieme, že má infekčný pôvod a SPôSOBUJE JU VÍRUS - a tou je KARCINÓM KRČKA MATERNICE. Ročne naň zomiera takmer 250 žien a nemuselo by... Využívame dostatočne všetku možnú aktuálnu aj inovatívnu prevenciu, budú sa uhrádzať testy ako pri podozrení na korona vírus? Bude štátny skríning, porozumejú mu - využijú ho ženy? Dokážeme ochrániť účinným očkovaním našu mládež tak, aby sa vyhli tejto a iným onkodiagnózam spôsobeným vírusom HPV?

V krajinách, kde je dôsledná moderná prevencia rakoviny krčka maternice spolu s včasným očkovaním tínedžerov proti HPV sa znížil jej výskyt až o 80 percent. Na Slovensku zatiaľ nie!

Pacientska organizácia NIE RAKOVINE spolu s umelcami, lekármi i pacientkami – upozorňuje že RAKOVINA KRČKA MATERNICE si vyžaduje viac pozornosti, viac úsilia prostriedkov a osvety.

Hostia tlačovej konferencie:

Predstavíme Vám: REÁLNU SITUÁCIU v karcinóme krčka; PACIENTKY A ICH LEKÁROV, amabsadorky karcinómu krčka, zrelú krásnu ženu, ktorá musela čeliť 4. štádiu karcinómu aj po negatívnej diagnostike, mladú dcérku našej kolegynky novinárky, ktorá prišla o mladú mamu pre toto ochorenie; aktuálne dostupnú i nedostupnú diagostiku, očkovanie, skríning, „Rodinnú ONKO preventívnu FAMILY TOUR“, a pokrstíme našu NÁDHERNÚ FOTOSTENU - MOTÝLIU ŽENU, symbol prevencie, ktorá vie, AKO MôŽE SEBA I SVOJU RODINU OCHRÁNIŤ PRED RIZIKOM HPV, a ktorou sa môže STAŤ KAŽDÁ Z NÁS.

Pridajte sa, povedzte NIE RAKOVINE KRČKA MATERNICE, KTOREJ JE MOŽNÉ PREDÍSŤ. VYUŽIME VŠETKY NA TO VHODNÉ DOSTUPNÉ MOŽNOSTI !