Máme medailu!

Aj športom sa dá povedať #NIERAKOVINEkrčkamaternice.

Napísal nám MARTIN HAIZER, športovec, ktorý sa rozhodol, že nás podporí v nedeľu 20.9.2020 a pobeží Malinô Brdo SPRINT 2020 - SPARTAN RACE - pretek v náročnom behu. Obliekol si naše tyrkysové tričko s nápisom NIE RAKOVINE krčka maternice a deň pred štartom nám napísal: "Budem bojovať za vás všetkých a medailu vám prinesiem, aj keby som tam mal dušu nechať!"

Celý náš tím, celá aliancia NIE RAKOVINE držala palce, aby vyhral na pretekoch. Pre nás bol víťazom v tej sekunde, kedy na seba natiahol tričko s naším posolstvom.

Martinovo nasadenie, odvaha a sila bežať za všetky ženy s týmto ochorením, za všetkých onkologických pacientov mu prinieslo zaslúžené víťazstvo. Šťastný a unavený nám v nedeľu po dobehnutí do cieľa, poslal takúto správu:

"Jani, veľmi sa teším že som mohol bežať za celé o.z. Nie rakovine, za vás všetkých, ktorí robíte neuveriteľnu prácu, za všetkých ktorí akokoľvek bojujú s rakovinou alebo už aj svoj boj prehrali.. Celý pretek som na vás myslel, dodávali ste mi neuveriteľnu energiu a ja vám ju posielam naspäť. Tlieskam vám za to že ste a čo robíte. Teším sa na ďalšiu spoluprácu...."

Martin, si úžasný človek, zvíťazil si už vtedy, keď si sa rozhodol bežať pre onkologických pacientov.

SME NA TEBA VEĽMI HRDÍ, Tvoje víťazstvo je nám veľkým povzbudením. Dostali sme motiváciu zúčastniť sa spolu takéhoto behu alebo pochodu všetci spolu.

ĎAKUJEME 🙏🎗❤️
#NIERAKOVINE
#POMÁHAMESLASKOU
#NIERAKOVINEkrčkamaternice