PINK OKTOBER - Obleč sa srdcom

Aliancia NIE RAKOVINE pripája SLOVENSKO k celosvetovému PINK OCTOBER - Breast Cancer Awarenes Month, a so spoločnosťou BEPON prináša podpornú kampaň „OBLEČ SA SRDCOM“.

Známy producent pančušiek a ponožiek spolu so známymi TVÁRAMI s AMBASADORKAMI KAMPANE SOŇOU A EMOU MULLEROVÝMI pomôžu onkologickým pacientkam výťažkom z charitatívnych pančušiek so symbolickým srdiečkom pomoci na členku.

Kúpou pančušiek môžu aj zdravé ženy a dievčatá finančne podporiť svoje rovesníčky v boji s týmto ochorením v duchu nápisu na obale pančušiek: obliecť sa srdcom, milovať svoj život, pomáhať a povedať NIE RAKOVINE prsníka.

Tváre a srdcia kampane, ambasádorky SOŇA a EMA MÜLLEROVÉ - OBLEČ SA SRDCOM:

Dve slávne ženy, ale hlavne milujúca mama a dcéra Soňa a Ema Müllerové sa pridávajú k výzve pacientskych organizácií:

„Ja a moja Emča sme veľmi emotívne ženy , a tak sme úprimne s veľkým srdcom vstúpili do tejto kampane proti rakovine.

Aj my hovoríme Nie rakovine prsníka, lebo láska matky a dcéry je jedno úžasné, jedinečné puto, ktoré by nikdy nemala pretrhnúť zákerná choroba, ako dôsledok zanedbanej prevencie. Obliekli sme sa do krásnych pančušiek z Beponu, na ktorých je maličké ružové srdiečko, ako symbol lásky, ženskosti a zdravých pŕs. Veríme, že sa budú ženám páčiť a pripomenú im, že by nemali zanedbať na samovyšetrovanie a preventívnu prehliadku svojich "prsíčok, didikov, cicúšikov, pŕsiek", či ako ich doma volajú.

A okrem toho symbolický výťažok z predaja pančušiek pomôže vytvoriť ďalšie pacientske centrum na onkológii, kde vyliečené ženy pomáhajú novým pacientkám. Veríme, že táto kampaň pomôže, veľmi si to želáme!“

Soňa a Ema