Ďakujeme za podporu Pacientskej poradne v Nitre



Aj Nitra má svoju Pacientsku poradňu, v ktorej onkologickí pacienti a ich blízki nájdu pomoc vo svojej ťažkej životnej situácii. Každú stredu nás nájdete v čase 9:00 – 12:00 hod v poradenskej miestnosti na 2.poschodí oproti výťahom. Pre naše poradkyne a poradcu je úžasný pocit, že vďaka svojim osobným skúsenostiam s rakovinou dokážu pomáhať iným. Pre nás je ešte úžasnejší pocit, že si všímate naše aktivity a pýtate sa, ako môžete pomôcť nám? Tento týždeň nám pomohli naši partneri TEFAL, KRUPS a Rowenta, ktorí našu Pacientsku poradňu zmenili na oveľa útulnejšie miesto - ďakujeme za kávovar, varnú kanvicu a mimoriadne užitočnú čističku vzduchu Rowenta.

Poďakovanie patrí aj Romanovi a Andrejovi Berkéšovcom za ich vytrvalú podporu našich aktivít. Obaja bratia sú našimi veľkými nitrianskymi oporami v boji proti rakovine. Špeciálne miesto v našich srdciach má priateľka Janka Gubrická, ktorej taktiež ďakujeme za jej pomoc a podporu - a vždy s úsmevom a dobrou náladou.

Poďakovanie patrí aj celému tímu špecialistov vo Fakultnej nemocnici pod vedením pána primára MUDr. Detvaya a psychologičke Magdaléne Demešovej, ktorí stoja pri pacientoch aj počas náročných covidových období a naplno pracovali.

Ďakujeme za vašu podporu!

Spoločne hovoríme #NIERAKOVINE


Na to, aby sme mohli túto prácu robiť, potrebujeme aj vašu podporu.

Pridajte sa k našim pravidelným darcom, prosím. Aj malá čiastka od vás dokáže robiť veľké veci! Darujte teraz na www.nierakovine.sk/podporme - podporíte tak naše aktivity zamerané na pomoc onkologickým pacientom, ochranu ich práv, vzdelávanie verejnosti s cieľom ochrany životov a zdravia.
Ďakujeme