VĎAKA HYUNDAI SLOVENSKO SÚ VIANOCE UŽ DNES

Už je to 7 rokov, kedy sa Hyundai Slovensko stali naším partnerom mobility. S láskou a zodpovednosťou sa starajú o to, aby sa život zachraňujúce informácie dostali k ľuďom na celom Slovensku.

Hyundai Slovensko, máte našu vďaku a uznanie za vašu dlhoročnú podporu v boji proti rakovine. Váš štedrý dar a pomoc s poskytovaním spoľahlivej a bezpečnej logistiky nám dáva možnosť venovať sa našim misiám - v rámci každoročného Turné NIE RAKOVINE navštevovať školy, inštitúcie, firmy a regionálne podujatia po celom Slovensku. Je pre nás cťou spolupracovať s takým výnimočným mobilným partnerom.

Osobitné poďakovanie patrí prezidentovi Hyundai Motor Slovensko Chang Beom Parkovi, generálnemu riaditeľovi Robertovi Baumgartnerovi a riaditeľovi marketingu & PR Marekovi Kopčovi, vďaka ktorým funguje táto vzácna spolupráca.

Dnešok prepisuje históriu našej logistiky. Dostali sme kľúče od dvoch áut, vďaka ktorým dokážeme navštíviť ešte viac miest, kde sa stretneme s ešte väčším množstvom ľudí. Umožní nám to najmä inovatívny model HYUNDAI STARIA, ktorý je jediný svojho druhu na Slovensku a je upravený na základe našich špecifických požiadaviek. Personalizovaná výbava auta nám umožní prevážať nadrozmerné modely orgánov, robiť edukáciu v rámci Turné NIE RAKOVINE a šíriť život zachraňujúce informácie ešte efektívnejšie aj v tých najvzdialenejších kútoch našej krajiny. Toto auto má špeciálnu výbavu, vozí osvetu, nádej a informácie, ktoré zachraňujú životy. Hyundai Slovensko, vďaka vám môžme jazdiť bezpečne a myslieť preventívne.

Blíži sa nový rok a my vieme, že sa na nášho partnera mobility môžme naďalej spoľahnúť aj v roku 2024! Tešíme sa na spoločné projekty a na to, ako spolu budeme pokračovať v boji proti rakovine a podporovať tých, ktorí to potrebujú. Ešte raz ďakujeme za silnú podporu a za to, že nám pomáhate pomáhať.

Hyundai Slovensko, ĎAKUJEME, že vám záleží na živote a na zdraví

S láskou,
Tím NIE RAKOVINE