Vyskúšali sme unikátne kreslo EMSELLA

NIE RAKOVINE má úžasných priateľov a spolupracuje so špičkovými lekárkami a lekármi. Jednou z nich je aj pani doktorka MUDr. Radmila Sládičeková, PhD., MPH - gynekologička, u ktorej si naše ženy mohli vyskúšať špeciálne kreslo EMSELLA pre zlepšenie stavu panvového dna.

Funguje aj preventívne a aj ako liečba. Nevyzliekate sa, len si sadnete, vezmete časopis a 28 minút vám vysokovýkonné fokusované elektromagnetické pole (HIFEM) stimuluje najhlbšie svaly panvového dna. Je to skvelé na inkontinenciu, spevnenie ochabnutého zadku, opätovné nájdenie sebadôvery a samozrejme aj na sexuálny život.

Jedno sedenie na EMSELLE je, akoby ste urobili 20-tisíc opakovaní Kegelových cvikov

EMSELLA pracuje na princípe vysokointenzívnej elektromagnetickej energie, ktorá spôsobuje sťahovanie svalov panvového dna, oveľa silnejšie ako svalové cvičenie, ktoré sme schopní vyvolať vlastnou vôľou. Tým poskytuje stimuláciu spomínaných hlbokých svalov panvového dna a obnovenie neuromuskulárnej kontroly.

MUDr. Radmila Sládičeková

Ako to prebieha?

Je to ako taká zvláštna vibrácia, brnenie, ktoré vám prechádza vnútrom. Špičkovú technológiu EMSELLA si nevie vynachváliť ani MUDr. Sládičeková, ktorá preto dala kreslo k dispozícii zadarmo našim ženám. Je to úplne neinvazívna liečba, vhodná pre každú ženu, ktorá rieši:

Ideálne je absolvovať okolo 6 ošetrení, min. raz týždenne. Ale zlepšenie môžete pocítiť už po jednom ošetrení. Je vhodné pre ženy v akomkoľvek veku, lekárka/lekár si s vami určí optimálny plán terapie.