Pomôžte onkologickým pacientom a ich blízkym: Darujte vaše 2% z dane aliancii NIE RAKOVINE

Keď sa spojí veľa malých čísel dokopy, vznikne jedna veľká úžasná vec, ktorá nesmierne pomáha mamám, otcom, rodinám - každému, komu do života vstúpila rakovina. Pretože každé euro sa počíta!

Pacientska organizácia NIE RAKOVINE neustále podporuje onkologických pacientov – v 5 pacientskych poradniach po celom Slovensku, formou pacientskej podpory domácich Onko Asistentov, v online poradni či na BEZPLATNEJ INFOLINKE 0800 800 183, kde psychológovia a vyliečení pacienti poskytujú psychologické, sociálne poradenstvo a sprevádzanie liečbou.

„Za chorých s rakovinou bojujeme tak veľmi, ako sa len dá. Žiadame, upozorňujeme, rokujeme s ministerstvom, aby sa moderné lieky dostali aj k slovenským onkologickým pacientom, šírime osvetu, edukujeme, vysvetľujeme,“ približuje každodenný boj a aktivity NIE RAKOVINE prezidentka aliancie Jana Pifflová Španková.

Vaše 2 percentá budú pomáhať na mnohých frontoch

V NIE RAKOVINE venujeme veľké úsilia podpore primárnej prevencie a včasnej diagnostiky a mravenčej práci s ľuďmi, pre ktorých sú pozitívne zmeny jedinou záchranou. Pretože oni nebojujú iba s chorobou, ale často aj so systémom, resp. poisťovňou, ktorá im neschváli liečbu, nepreplatí lieky. Hovorí Jana Pifflová Španková: „Každý ľudský osud je pre nás dôležitý, onkologickí pacienti pre nás nie sú iba čísla v štatistikách, ale konkrétne príbehy konkrétnych ľudí. Budeme vďační, ak nám pomôžete pomáhať a poviete spolu s nami NIE RAKOVINE.“

Tlačivá a postupy pre darovanie 2% nájdete TU