VÝŤAŽOK KAMPANE "OBLEČ SA SRDCOM" S BEPONOM

Na pomoc onkologickym pacientkam prispelo takmer 2500 žien z celého Slovenska.

V októbri, mesiaci osvety o rakovine prsníka, sme v spolupráci so spoločnosťou Bepon uviedli ružovú osvetovú kampaň s nevšednou myšlienkou "OBLEČ SA SRDCOM - ZACHRÁŇ SVOJE PRSIA", s cieľom podporiť ženy bojujúce s karcinómom prsnika a šíriť osvetu o jeho včasnom záchyte. Pančušky, ktoré pomáhajú, odprezentovali najkrajšie modelky: dvojica Emma & Ema Tekelyové a naše onko pacientky - dobrovoľníčky zo svojpomocných Pacientskych poradní v Bratislave a Košiciach...

Krásna myšlienka si získala srdcia takmer 2500 z vás, ktoré ste si obliekli srdiečkové pančušky. Vďaka vám sme v tomto krásnom predvianočnom čase od spoločnosti Bepon prevzali symbolický šek so sumou 7380€. Použijeme ich na chod jestvujúcich a na štart novej Pacientskej poradne v Nitre.

Generálny riaditeľ spoločnosti BEPON Miloš Hrbatý ďalej prevzal z rúk Jany Pifflovej Špankovej, prezidentky NIE RAKOVINE čestné ocenenie za podporu v boji proti rakovine, v onkologickej osvete a pomoci pre onkologických pacientov.

Ďakujeme, Vám všetkým, ktorí ste sa obliekli srdcom, ďakujeme spoločnosti Bepon, že spolu s nami hovorí NIE RAKOVINE prsníka.