Jediné auto na Slovensku pomôže zachrániť ľudské životy pacientskej organizácii NIE RAKOVINE

Jediný človek sa môže stať skutočným superhrdinom!

Bude to jazda ako z najvytúženejšieho sna – jazda pre život.

Obrovská maketa hrubého čreva pacientskej aliancie NIE RAKOVINE nemá medzi edukatívnymi pomôckami na Slovensku obdobu. Je výnimočná nielen svojim vzhľadom a veľkosťou, ale predovšetkým svojím poslaním – zachraňuje životy ľudí. Nafukovacie črevo však už dosiahlo svoju životnosť a potrebuje nového nástupcu, ktorý by ďalej pomáhal a pokračoval v jej šľapajach...

Práve s nadrozmeným nafukovacím črevom, ktoré verejnosti priamo na mieste názorne predstavuje príznaky a prejavy rakoviny hrubého čreva, prejazdili už členovia aliancie NIE RAKOVINE so svojou ČREVO TOUR a s podporou partnera mobility HYUNDAI SLOVENSKO už tisícky kilometrov po všetkých kútoch Slovenska. Našim cieľom je informovať o onkologických diagnózach, prinášať reálne fakty o ich závažnosti, naučiť širokú verejnosť rozpoznať prvé príznaky ochorení a ako s nimi účinne bojovať. Každá z týchto informácií dokáže zachrániť život nielen návštevníkom, ale aj ich blízkym. Preto okrem verejných podujatí, návštev fabrík a inštitúcií radi chodíme do škôl, a učíme aj mládež so zanietením prinášať životne dôležité informácie rodičom . Vo verejnosti sme ním vzbudili obrovský záujem o poskytnutie testu na skryté krvácanie, odhaľujúceho včasné a liečiteľné štádium karcinómu hrubého čreva a konečníka, čoho dôkazom je 80 000 prihlásených Slovákov do nášho projektu a následné STOVKY diagnostikovaných, nič netušiacich ľudí, ktorí sa vďaka tomu zbavili odstrániteľných karcinómov, alebo predrakovinových stavov.

V priebehu 12 rokov však už útrobami nášho MEGA ČREVA prešlo až 50 000 ľudí ročne a tak už dosiahlo svoju životnosť. Teraz potrebuje nového nástupcu, ktorý by ďalej pokračoval v jhoj šľapajach. Kúpa novej makety pre ďalšie zážitkové vzdelávanie je nevyhnutnosťou: „Každý deň pribudne na Slovensku 94 chorých na rakovinu a 38 ľudí zomrie. Sú to čísla, ktoré nás nemôžu nechať ľahostajnými. Hoci sa v posledných mesiacoch dostal do popredia nový vírus, rakovina nám berie oveľa viac blízkych. Napriek tomu sa jej dostáva menej pozornosti aj financií. Nemôžeme a nechceme to nechať len tak,“ prezradili Jana Pifflová Španková a Patrik Herman - zakladatelia pacientskej aliancie NIE RAKOVINE. Zároveň upozornili na skutočnosť, že Slovensko sa nachádza na popredných svetových miestach vo výskyte a úmrtnosti na zhubné nádory. Táto mimoriadne nepriaznivá situácia na Slovensku nie ľahostajná ani nášmu partnerovi mobility spoločnosti HYUNDAI SLOVENSKO, ktorá sa rozhodla pacientskej aliancii NIE RAKOVINE pomôcť skutočne unikátnym projektom.

Do predaja totiž vstupuje automobil Hyundai i30 N Project C z celosvetovo limitovanej edície s celkovým počtom 600 kusov, pričom na Slovensku bude v predaji iba jeden jediný kus! Dražbou tohto jedinečného automobilu, ktoré je pripravené len pre jedného záujemcu, môže jeho majiteľ a spočnosť Hyundai Slovensko pomôcť mnohým ľuďom.

Do 14. júna 2020 sa môže zapojiť každý záujemca o toto vozidlo do súťaže. Vydražený rozdiel medzi ponúknutou a cenníkovou cenou modelu, venuje spoločnosť HYUNDAI SLOVENSKO pacientskej aliancii NIE RAKOVINE na jej osvetové aktivity a zakúpenie novej nadrozmernej makety hrubého čreva. Záujemca o tento automobil ho môže získať len vďaka predkupnému právu v súťaži, do ktorej sa môže prihlásiť tu https://www.hyundai.sk/modely/i30n-project-c

Pre tých, čo každý deň bojujú o svoj život, je čas prirýchly. Rovnako aj pre tých, čo životy zachraňujú. Silný partner mobility HYUNDAI SLOVENSKO hľadá hrdinku alebo hrdinu, čo prispeje pre záchranu ďalších životov a rodín najvyššou sumou pre pacientsku organizáciu NIE RAKOVINE. Odmenou za to bude dobrý pocit a každodenná jazda v krásnom automobile, ktorá novému majiteľovi pripomenie krásne gesto pomoci v boji proti rakovine.

Ďakujeme, že hovoríte NIE RAKOVINE.

Jana Pifflová Španková, Patrik Herman, Bibiana Ondrejková,
zakladatelia aliancie NIE RAKOVINE