Opäť otvárame Pacientske poradne v Bratislave a Nitre

Pre onkologické pacientky a pacientov prinášame dobrú správu: Opätovne otvárame Pacientske poradne v Bratislave a v Nitre!

Onkologický pacient je u nás vždy na prvom mieste. Vieme, o čom hovoríme a prečo to robíme, pretože sme si to prežili. Pacient pacientovi rozumie. Preto prostredníctvom Pacientskych poradní podávame pomocnú ruku všetkým, ktorí to potrebujú. Toto obdobie je veľmi náročné, najmä pre onkologických pacientov. Z vlastných skúseností vieme, čo znamená počuť "máte rakovinu" a ako sa s ňou žije. Je veľmi dôležité, aby ľudia s rakovinou cítili, že nie sú opustení, že im má kto pomôcť, poradiť, vypočuť ich. Zažili sme to na vlastnej koži, preto dokážeme pomáhať so srdcom na dlani.

Bezpečnosť a ochrana zdravia je pre nás prioritou číslo jedna. Preto všetky osobné stretnutia a poradenstvo s našimi vyškolenými poradkyňami a poradcom budú prebiehať za dodržania všetkých epidemiologických opatrení, t.j. rúško-odstup-nepodávanie si rúk, dezinfekcia sedačky a priestoru po každej návšteve. Všetky naše dobrovoľníčky sú bývalé onkologické pacientky, ktoré sú testované každý týždeň a sú zaočkované.

Počas uplynulých „kovidových“ mesiacov nás kontaktovali stovky a stovky ľudí - onkologických pacientiek a pacientov, členov ich rodín s množstvom otázok. Sme radi, že sa v nasledujúcich obdobiach môžu s dôverou obrátiť na naše poradkyne a poradcu:

Vieme, že s rakovinou sa dá žiť. Preto pomáhame vo chvíľach, ktoré práve prežívate aj vy a vaši blízki.


Pridajte sa, prosím, k našim podporovateľom. Vďaka vášmu pravidelnému daru dokážeme prevádzkovať Pacientske poradne pre onkologických pacientov.

Svoj príspevok môžete poslať jednoduchým kliknutím na www.nierakovine.sk/podporme

Ďakujeme za každý dar!