5 rokov bojujeme spolu proti rakovine s Hyundai



Hyundai Slovensko, ďakujeme za piaty rok spoločného boja proti rakovine. Vďaka Vašej podpore sme upozornili na potreby onkologický pacientov práve v čase vrcholiacej epidémie, keď na osvetové kampane, cesty za pacientmi a sponzorstvo takmer nikto ani nepomyslel... Vy ste nám pomohli byť pri pacientoch v časoch pre nich najťažších, v našom výnimočnom "ochrannom projekte" pre onkologických pacientov liečiacich sa doma - "Domáci terénni onkoasistenti". Vďaka vašej podpore sme mohli stáť pri nich aj na infolinkách NIE RAKOVINE a teraz už čoskoro aj s onko - osvetou v spoľahlivom a bezpečnom autíčku privezieme život zachraňujúce informácie do jednotlivých miest Slovenska. Ďakujeme!

Hyundai Slovensko je skvelý producent výnimočných áut a náš dlhoročný partner mobility. Dovoľte nám zablahoželať k opätovnému získaniu ocenenia GRAND PRIX HERMES Komunikátor roka - a k obhájeniu titulu automobilky, s ktorou majú zákazníci pri komunikácii najlepšiu skúsenosť. Bravó, to je úžasné!

Za výnimočnými vecami stoja výnimoční ľudia so srdcom na pravom mieste: páni Róbert Baumgartner, generálny riaditeľ, Marek Kopča a ich ďalšie kolegyne a kolegovia.

Sme hrdí na Hyundai, nášho úspešného partnera mobility.

Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať.

Tlačová správa