Oslavujeme piate narodeniny, pridajte sa k nám!

Už 5 rokov podávame pomocnú ruku onkologickým pacientkam a pacientom. Hovoríme NIE RAKOVINE a s týmto naším menom bojujeme za práva pacientov, hájime ich záujmy, pomáhame im v najťažších chvíľach života - pretože vieme, čo znamená život s rakovinou. Prežili sme si to na vlastnej koži.

Chcete nám zagratulovať? Ďakujeme vopred z celého srdca..
Link pre darčeky: https://nierakovine.darujme.sk/narodeniny-2a396/

Zakladajúci členovia Jana Pifflová Španková, Bibiana Ondrejková a Patrik Herman založili alianciu NIE RAKOVINE dňa 17.11.2016 počas Medzinárodného dňa boja proti rakovine pankreasu. Vznikla platforma, ktorá nielen zastrešuje a pokračuje v činnosti Europacolon Slovensko, ale svoje aktivity naďalej rozširuje.

Sme pacientska aliancia NIE RAKOVINE, ktorá obhajuje práva onkologických pacientov. Spájame všetkých, ktorí môžu zlepšiť onkológiu na Slovensku, podporujeme primárnu prevenciu a včasnú diagnostiku. Pomáhame onkologickým pacientom a ich príbuzným zvládnuť náročné situácie - poskytujeme psychickú podporu, sociálne poradenstvo a praktické rady ako zvládať liečbu. Prinášame život zachraňujúce informácie, vzdelávame obyvateľstvo a formou zážitkovej road show pravidelne robíme osvetu po celom Slovensku. Poskytujeme služby domácich onkoasistentov - jedinečná forma pomoci v našej krajine.

Naši vyškolení dobrovoľníci z radov bývalých onkologických pacientov poskytujú psycho-sociálnu podporu súčasným onkologickým pacientom v pacientskych poradniach, ktoré prevádzkujeme v Národnom onkologickom ústave v Bratislave, vo Východoslovenskom onkologickom ústave v Košiciach, vo Fakultnej nemocnici v Nitre a v Trnave.

Naše poradenské služby poskytujeme na týchto platformách:

Sme nezisková organizácia, ktorej aktivity sú závislé na grantoch, dotáciách, 2 % z vašich daní a individuálnych daroch.

Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať!