Poďme spolu na kávu!

Mnohé priateľské stretnutia sa odohrávajú pri šálke kávy. Mnohé zoznámenia aj dôležité oznámenia. Vôňa kávy prináša oddych, relax, potešenie pre všetky zmysly. Pozvanie na kávu je vnímané ako priateľské, ústretové gesto.

Prečo hovoríme práve teraz o pozvaní na kávu? Pretože posledný novembrový utorok je sviatočný deň - #GivingTuesday je deň štedrosti, dávania a dobrovoľníctva v celom svete. Je to deň, kedy sa oslavujú dobré skutky a šíri sa dobro. V tento deň sa jedinečným spôsobom spájajú rôzne skupiny ľudí - neziskové organizácie, občianske združenia, firmy, rodiny, jednotlivci. #GivingTuesday je 29. novembra 2022.

A prečo vlastne hovoríme o šálke kávy? Radi prijmeme vaše pravidelné pozvanie na kávu - vo virtuálnom svete. Poteší nás, ak si nastavíte pravidelný dar pre NIE RAKOVINE v cene jednej šálky voňavej kávy. Táto pravidelná "šálka" nám pomôže zabezpečiť viac vzdelávacích aktivít pre verejnosť - napríklad naše celoslovenské turné NIE RAKOVINE, kde šírime život zachraňujúce informácie.

Kávička stojí euro, dve alebo tri, ak chcete, tak aj viac. Vaša pravidelná mesačná pomoc je pre nás silou, ktorá nám dovolí robiť viac akcií v oblasti onkológie. Čím viac kávičiek spolu "vypijeme", tým viac môžeme pomáhať. Každý jeden dar pretvárame do reálnych výsledkov, ktoré môžete sledovať na našom webe aj sociálnych sieťach.

Ďakujeme vám za každú jednu šálku! S vami nám káva bude chutiť ako najlepší drink na svete. Podporiť nás môžete prostredníctvom stránky https://nierakovine.darujme.sk/spolunakavu/