Nenechajte si ujsť "Babskú jazdu" s NIE RAKOVINE už 7. februára

Prvú "Babskú jazdu" v spolupráci so CINEMAX máme za sebou. V štrnástich kinosálach po celom Slovensku sme odpremiérovali náš nový spot na podporu rovnakej dostupnosti liečby pre Slovenky s rakovinou prsníka - takej, akú majú ženy v okolitých krajinách.

Večer bol venovaný legende hudby Whitney Houston. Pred premiérou filmu I Wanna Dance with Somebody sme účastníčkam venovali manuál na samovyšetrovanie prsníkov, celkovo takmer 4000 kusov v kinosálach po celom Slovensku. Výherkyne v tombole si odniesli balíček zdravia NIE RAKOVINE.

Sme šťastní, že akcia prispela k zvýšenému záujmu o informácie a podporu prostredníctvom našej infolinky. Za možnosť poskytnúť ešte VIAC pomoci počas sviatkov a tesne pred nimi (predovšetkým ženám s rakovinou prsníka) vďačíme partnerovi CINEMAX.

Druhé kolo Babskej jazdy s NIE RAKOVINE a filmom MAGIC MIKE: Posledný tanec sa uskutoční 7. februára. Predpredaj lístkov TU: www.cine-max.sk/akcie/akcia/magic-mike-posledny-tanec

1 € z každej vstupenky bude venované na pomoc pacientkam s rakovinou prsníka prostredníctvom aliancie NIE RAKOVINE. Ďakujeme!