Prečo darovať vaše 2 % z daní aliancii NIE RAKOVINE?

Už sedem rokov pomáhame chorým s rakovinou žiť vyrovnane a kvalitne bez rozdielu onko-diagnózy či fázy ochorenia. V našich pacientskych poradniach, online poradni a na bezplatnej linke ponúkame psychickú podporu, sociálne poradenstvo a praktické rady, ako zvládať liečbu a náročné situácie, ktoré do života vnáša rakovina.

Pracujeme s faktami, pozorne počúvame, zdieľame, edukujeme – a hlavne ROZUMIEME – zákernosť rakoviny sme si totiž mnohí okúsili na vlastnej koži.

Za celú dobu pôsobenia nadväzujeme kontakty s mnohými odborníkmi naprieč celým sociálnym a zdravotným systémom s jediným cieľom: reálne zlepšiť stav onkológie na Slovensku. Systematickými krokmi apelujeme na zlepšenie v starostlivosti, dostupnosť liečby a prevenciu, pričom neprestávame šíriť osvetu o rizikových faktoroch a dôležitosti onko skríningov - https://www.onkokontrola.sk , ktoré zachraňujú životy.

Osvetová činnosť založená na dôkazoch je našou neoddeliteľnou súčasťou a sme si istí, že smeruje k ZLEPŠENIU. S vašou pomocou sa nám to podarí. Využite túto šancu a staňte sa súčasťou zápasu proti rakovine. Má to zmysel.

Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať!

Tlačivá a postupy pre darovanie 2% nájdete tu: https://www.nierakovine.sk/venujte-2-percenta-z-dani

Pre najčerstvejšie novinky o našich aktivitách sledujte naše sociálne siete Facebook a Instagram.