Najsilnejšie sme SPOLU

Výnimočné ženy prinášajú výnimočné spojenia: pacientska organizácia NIE RAKOVINE predstavuje unikátnu kolekciu na podporu ženského zdravia a boja proti rakovine, ktorá vznikla v spolupráci so značkou športového oblečenia SISTERS. Lebo kým máme jedna druhú, podržíme sa ako sestry a nič nás len tak nezlomí.

Fundraisingový projekt, aký tu ešte nebol, spája túžbu pomôcť a chuť žiť a hýbať sa. Hovorí nielen o dôležitosti prevencie, ale aj o ženskej energii a vzájomnej podpore. Spolu sme totiž nezastaviteľné a môžeme povedať NIE rakovine, ale aj ÁNO šťastiu, láske, zážitkom, výzvam.

Kolekcia vznikla spojením dvoch farieb: ružovej, ktorá je symbolom prevencie rakoviny prsníka a tyrkysovej, ktorá sprevádza prevenciu krčka maternice. Tvorí ju päť produktov: legíny, cyklistické šortky, cropp top, športová podprsenka a čelenka.

Kolekcia:

Výťažok z predaja kolekcie použijeme na podporu našich pacientskych poradní NIE RAKOVINE, kde vyliečené pacientky poskytujú pomoc ďalším pacientkam, ktoré momentálne bojujú s onkologickou diagnózou. „Fungujeme v piatich slovenských mestách a sme jediní svojho druhu. Poskytujeme nielen osobnú podporu, ale aj telefonickú či online pomoc, pretože pacient pacientovi najlepšie rozumie. Pomáhame ženám v ťažkých chvíľach, kedy musia prejsť neľahkú cestu pacienta, nielen bojovať o svoje zdravie, zorientovať sa v systéme, ale aj udržať chod svojich rodín“ hovorí prezidentka NIE RAKOVINE, Jana Pifflová Španková.

Pacientska organizácia NIE RAKOVINE oslovila na spoluprácu sestry Silviu Winkler a Danielu Unkovski Jančíkovú, autorky konceptu SISTERS. Poctené touto výzvou sa okamžite kreatívne zhostili originálneho dizajnu, ktorý je symbolom celej kolekcie: „Chceme, aby naše športové oblečenie predstavovalo všetko, o čo sa ako moderné ženy usilujeme. Aby každá z nás mohla byť sama sebou, užívať si život naplno a objavovať svoj potenciál - bez ohľadu na to, kto je, odkiaľ pochádza, alebo ako vyzerá.“ Aj ony veria vo výnimočnosť nás, žien, a v tom, že spoločne sme silnejšie - STRONGER TOGETHER.“

Oblečenie je kvalitné, funkčné, štýlové a zároveň šetrné k životnému prostrediu. Žiadne lacné materiály nejasného pôvodu, vieme predsa, aké toxíny často obsahujú, a môžu sa dostať cez pokožku do nášho tela. Všetky modely sú vyrobené z talianskych recyklovaných a certifikovaných udržateľných materiálov a šité výhradne u nás na Slovensku.

SISTERS STRONGER TOGETHER symbolizuje aj význam pohybu pre zdravie, silu športu a relaxu, ako veľmi dôležitej prevencie rakoviny. Láska k pohybu je predsa láska k životu a svojmu telu! Kúpou tejto kolekcie vyjadrujú zdravé ženy solidaritu s tými, ktoré ochoreli, veď nikdy nemôžeme vedieť, kedy budeme potrebovať pomoc my. Kampaň podporujú finalistky MISS Slovensko, známe športovkyne, Tina Turnerová, Lucia Medeková, šprintérka Iveta Putalová, Alexandra Longová, olympionička v lukostreľbe, Ivana Horná, majsterka sveta v silovom trojboji, a ďalšie fittnesky, plavkyne, futbalistky, volejbalistky, crossfiťáčky, a atlétky.

Predaj cez Nierakovine.sk a Sisterslabel.sk

NAŠE SISTERS