MISS SLOVENSKO hovorí NIE RAKOVINE

Výťažok z SMS hlasovania poputuje na pomoc pacientskej organizácií NIE RAKOVINE!

Aj vy môžete rozhodnúť o tom, ktorá zo sympatických finalistiek získa titul EVA MISS SYMPATIA 2023. Esemeskové hlasovanie, do ktorého sa môže zapojiť široká verejnosť bude mať opäť aj dôležitý charitatívny odkaz, výťažok z SMS hlasovania poputuje na podporu pacientskej organizácie NIE RAKOVINE.

Hlasuje sa formou SMS správ a každá z finalistiek má pridelené svoje špeciálne SMS číslo:

POŠLITE SMS NA ČÍSLO SVOJEJ FAVORITKY DO 24.6.2023

Cena SMS je 1,50€ s DPH. Službu zabezpečuje A SMS, s.r.o. Štatút súťaže nájdete na miss-slovensko.sk

Počet hlasov pre konkrétnu súťažiacu zaslaných z jedného mobilného telefónu (z jednej SIM karty) nie je obmedzený. Do záverečného žrebovania o hlavnú cenu bude zaradené telefónne číslo mobilného telefónu (z jednej SIM karty) toľkokrát, koľkokrát bol z neho zaslaný platný a včas zaregistrovaný platný hlas. Ak nie je technicky možné zaslať prázdnu SMS z mobilného telefónu, užívateľ môže zaslať v SMS akýkoľvek znak, to znamená aj medzeru.

„Aj my podporujeme novú víziu súťaže, v ktorej sa hľadajú mladé ženské osobnosti a tešíme sa, že budeme pri tom. Práve osobnosti majú väčšiu možnosť a vplyv na to, aby sa dalo pomáhať správne a viac,“ uviedla Eva Blahútová, šéfredaktorka magazínu EVA. „Je nám cťou, že magazín Eva, ako partner súťaže Miss Slovensko bude aj tento rok garantom kategórie EVA MISS Sympatia a zúročí tak charitatívny rozmer projektu“

„Je to pre nás vždy veľká radosť, keď sa môžeme spojiť s mladými ženami, ktorých hlas je počuť a projektmi, ktoré majú pridanú hodnotu. Bohužiaľ, štatistiky nepustia, a táto diagnóza sa týka stále mladších ľudí. Ďakujeme za každý hlas a každé euro, ktoré premeníme na reálnu pomoc pacientom a ich rodinám v najťažších chvíľach ich života,“ uzatvára Jana Pifflová Španková, prezidentka NIE RAKOVINE. Odborníci z organizácie pomáhajú onkologickým pacientom a ich príbuzným zvládnuť náročné situácie, poskytujú psychickú podporu, sociálne poradenstvo a praktické rady, ako zvládať liečbu. Venujú sa aj prevencii rakoviny hrubého čreva, pľúc, pankreasu, prsníka a krčka maternice, pretože pri týchto ochoreniach samovyšetrovanie alebo vakcína proti HPV môže doslova zachrániť život.

Fanúšikovia finalistiek Miss Slovensko 2023 môžu poslať svojej favoritke ľubovoľné množstvo hlasov na pridelené esemeskové číslo. Upútavky s finalistkami a ich fotografie s SMS číslami budú prezentované na obrazovkách TV JOJ, PLUS a WAU a tiež v partnerských printových médiách. Tak ako v predchádzajúcich rokoch, potrvá hlasovanie EVA Miss Sympatia až do záverečných minút finálového večera Miss Slovensko, ktorý sa uskutoční 24. júna na TV JOJ. Ak pošlete sms a zahlasujete, môžete vyhrať 8- dňovú exkluzívnu dovolenku pre dve osoby v hoteli RIU Baobab 5* v Senegale od CK Hydrotour. Podporte vašu favoritku!

Víťazka EVA Miss Sympatia 2023 získa krásny titul ,,vox populi“, ale aj exkluzívny diamantový set klenotov v hodnote 2.000 EUR od slovenského výrobcu šperkov LORETTA, ktorý jej bude tento titul navždy pripomínať.

Hlasujte za svoju favoritku a pomôžte nám pomáhať.