#MIRRORCHALLENGE mieri na svetové finále Miss Universe

Mirrorchallenge, jedinečný virálny projekt organizácie NIE RAKOVINE to dotiahol až do sveta! Kinga Puhová, Miss Universe Slovakia 2023 sa rozhodla prezentovať myšlienku podpory žien a prevencie rakoviny prsníka na svetovom finále prestížnej súťaže Miss Universe, ktoré sa uskutoční 18. novembra v Salvádore.

Je skvelé, že súťaže krásy už nie sú „len“ o kráse a dievčatá sú skutočnými osobnosťami, ktoré oslovujú ďalšie mladé ženy a šíria dôležité posolstvá. V spolupráci so skupinou CI Talks a Miss Universe bude po prvýkrát súčasťou svetového finále video súťaž s názvom "Voice for Change" (Hlas pre zmenu). Dáva súťažiacim/delegátkam príležitosť hovoriť o spoločenských problémoch a témach, ktoré majú pre ne osobný význam, a zároveň stať sa ambasádorkou pozitívnych zmien pre ženy.

Kinga Puhová sa spojila s našim občianskym združením NIE RAKOVINE v boji proti rakovine prsníka. Aktívne sa zapojila do kampane #mirrorchallenge, ktorá propaguje myšlienku prevencie tohto ochorenia tým najjednoduchším spôsobom: samovyšetrením. Výzva #mirrorchallenge sa šíri virálne, prostredníctvom Instagramu a tak sa dostáva k mladým ženám a dievčatám, čo považujeme za mimoriadne dôležité.

Video v anglickej verzii budú posudzovať odborníci, ktorí vyberú 10 videí, z ktorých tri postúpia do finále Voice for Change. Veríme, že Kinga Puhová bude úspešná a tešíme sa z toho, že spolu posilňujeme povedomie o prevencii rakoviny prsníka. Je to inšpirácia pre všetky ženy, aby sa starali o svoje zdravie a nenechávali veci na náhodu. Držíme palce Kinga, ruku hore na to!

Chcete vedieť o virálnej výzve MIRRORCHALLENGE viac? Potrebujete bližšie informácie o prevencii? Všetky informácie k téme máme veľmi zrozumiteľne spracované na našej stránke https://www.nierakovine.sk/mirrorchallenge alebo https://www.nierakovine.sk/rakovina-prsnika

„23-ročná Kinga Puhová pochádza z Dunajskej Stredy a počas júnového finále Miss Slovensko 2023 získala titul Miss Universe Slovakia 2023 a tým aj možnosť súťažiť na 72. ročníku svetovej súťaže Miss Universe 2023, ktorého finále sa bude konať v latinskej Amerike v štáte Salvádor. Kinga je študentkou tretieho ročníka francúzskej univerzity Univerzite Mod Spe Paris Central Europe v Bratislave, odbor Fashion Product Manažment v anglickom jazyku.“

Zapojte sa do výzvy #MIRRORCHALLENGE