Bežali sme na ČSOB Bratislava Marathon

Uplynulý víkend bol bežecký - NIE RAKOVINE bolo súčasťou bežeckého sviatku, jedného z najväčších na Slovensku. V sobotu a v nedeľu 6.-7.4.2024 sa v bratislavskej Eurovei konalo podujatie plné energie, zdravia, priateľských stretnutí a férovej vzájomnej podpory.

Bežali sme pre zdravie a opätovne sme podporili dôležitú správu pre všetkých: Pohyb je život. Pohyb je prevenciou rakoviny.

Ďakujeme partnerom, vďaka ktorým sme mohli byť dva dni s vami a odovzdávať vám život zachraňujúce informácie:

Veľmi si vážime, že bežecká skupina zložená z lekárok-onkologičiek, dobrovoľníkov a dobrovoľníčok a ambasádoriek ženského zdravia sa postavili na štart v našich dresoch NIE RAKOVINE a vyjadrili spolu s nami podporu tým, ktorí práve bojujú s rakovinou.

Špeciálne poďakovanie patrí SISTERS Label za šek v sume 1500€. Je to výťažok z predaja našej športovej kolekcie a mali ju na sebe naše bežkyne a bežci aj počas ČSOB Bratislava Marathonu. Vďaka nej bol náš tím neprehliadnuteľný.

V stánku NIE RAKOVINE ste nás mohli podporiť kúpou charitatívnych štartovných čísel. Výťažok z tejto zbierky je určený pre rozbehnutie novej Pacientskej poradne v Banskej Bystrici. Vďaka vašej štedrosti sme vyzbierali 927€, za čo ďakujeme!

Fotky z podujatia aspoň čiastočne sprostredkujú fantastickú atmosféru bežeckého víkendu.