V sobotu štartujeme na ČSOB Bratislava marathon

ČSOB Bratislava marathon - sviatok nielen pre Bratislavu, ale aj pre bežcov z celého Slovenska a viac ako 50 krajín sveta. Rodinné bežecké podujatie v meste milujúcom beh, kde “víťazom je každý”, kto sa postaví na štart a prekoná sám seba.

Pohyb je najlepšia prevencia

Naša bežecká skupina NIE RAKOVINE zložená z lekárok-onkologičiek, dobrovoľníkov a dobrovoľníčok a ambasádoriek ženského zdravia pobeží už túto sobotu 6. apríla 2024 o 14:00. Takýmto spôsobom vyjadríme podporu všetkým onkologickým pacientkam a pacientom. Zároveň však upriamime pozornosť na šport ako jednu z preventívnych opatrení zdravého životného štýlu. Cieľ je jasný: zdravým a pravidelným pohybom prispieť k prevencii onkologických ochorení a znížiť počet úmrtí na rakovinu hrubého čreva a konečníka. Príďte povzbudiť náš tím, pre ktorý bude váš potlesk a skandovanie hnacím motorom!

Navštívte nás a podporte bežkyne a bežcov

V sobotu a nedeľu nájdete náš stánok s pacientskymi poradkyňami a poradcami v stanovom mestečku v Eurovea (Charity zóna pri registrácii), kde bude ČSOB Bratislava marathon štartovať.

V stánku NIE RAKOVINE nás nájdete v sobotu 6. 4. 2024 v čase 8:00 - 16:00 hod a v nedeľu 7. 4. 2024 v čase 8:00 - 14:00 hod.

Čakajú vás praktické ukážky správneho samovyšetrenia prsníkov a semenníkov, dozviete sa množstvo život zachraňujúcich informácií, predovšetkým o prevencii rakoviny hrubého čreva a konečníka, a za symbolický príspevok môžete získať špeciálne štartovné číslo – symbol sily a nádeje, čím podporíte vybudovanie našej novej pacientskej poradne v Banskej Bystrici. (*charitatívne čísla od o.z. NIE RAKOVINE sú iba doplnkové, neslúžia ako riadne štartové číslo ČSOB Bratislava marathon a neobsahujú čip.)

Napíšte na charitatívne číslo meno osoby, pre ktorú bežíte – či už ide o spomienku na blízkeho, ktorý boj s rakovinou prehral, alebo vyjadrenie podpory tým, ktorí sú pre vás dôvodom každodenného úsilia a motivácie.

Po dobehnutí do cieľa si svoje charitatívne číslo môžete ponechať ako cennú pamiatku a symbol podpory dôležitému poslaniu v boji proti rakovine.

Ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na stretnutie s vami!

PROGRAM