Rozprávky o dievčinke Julke a jej sestričke Bertičke

Naša spolubojovníčka BIBKA ONDREJKOVÁ napísala knihu - pokračovanie Rozprávok o dievčinke Julke a jej sestričke Bertičke. Je nám cťou, že ju vydáva v spolupráci s našou alianciou NIE RAKOVINE s posolstvom, aby deti čítali rodičom, starým rodičom a rodičia deťom. 

Detská radosť a čas spolu strávený s najmenšími sú najväčším povzbudením nielen pre rodičov či deti v onkologickej liečbe, ale sú tými najkrajšími chvíľami, na ktorých v živote záleží. 

ČASŤ NÁKLADU PODARUJEME NA DETSKÉ I DOSPELÁCKE ONKOLOGICKÉ ODDELENIA A DO DETSKÝCH FAKULTNÝCH NEMOCNÍC V BRATISLAVE A BANSKEJ  BYSTRICI

Sme hrdí na našu BIBKU - AMBASÁDORKU v boji proti rakovine, herečku, maminku dvoch dcér a spisovateľku, že svojím rozprávačským umením umožňuje tráviť spolu tie najkrajšie chvíle deťom a ich rodičom i starým rodičom - pri krásnych a čistých detských príbehoch a rozprávkach.  

Prvý diel Rozprávok o dievčinke Julke vyšiel v čase, keď boli Bibkine dcérky ešte malinké. Teraz už ony i Julka vyrástli a spolu so sestričkou Bertičkou spoznávajú veľký svet, prežívajú mnoho čarovných, úsmevných, poučnych i láskavých  príbehov vo svojom mikrosvete - v rodinách, škole a s kamarátkami, ktoré nás nabádajú viac sa s deťmi rozprávať o tom, čo prežívajú a ako pestrofarebne ony vidia život okolo nás. 

Bibiana Ondrejková hovorí o svojej knižke: “Dievčatá v jednotlivých príbehoch prekonávajú strach z tmy, spoznávajú Zúbkovú vílu, ochraňujú Matku prírodu... Dievčinka Julka má novú školskú tašku, spoznáva nových spolužiako, skamaráti  sa s prasiatkom v školskom zrkadielku, ujde nebezpečnému virtuálnemu akože priateľovi a zvládne množstvo ďalších nástrah. Nové rozprávky, nové úlohy, nové inšpirácie, interaktivita a výzva znova si vytvoriť zo svojho výtlačku jedinečný originál. Ilustrácie sa z jednoduchých kresieb pre najmenších posunuli k vnímaniu reálnej kresby zasadenej do výtvarnej abstrakcie, v ktorej môžu malí aj veľkí objavovať tajomstvá a významy. Našou snahou je nielen to, aby deti rozumeli slovu a hre v textovej rovine, ale aj aby vnímali, porozumeli a nebáli sa tvoriť aj v rovine výtvarnej.”

PARTNEROM Z CELGENE ĎAKUJEME ZA PODPORU VYDANIA KNIŽKY

Knižku si môžete objednať na www.bibianaondrejkova.sk